| pogoci:46
back|1|2|3|forw
Podaci firme ::::.
Zaovine
Zablaće, 32223
Srbija
Tel.: 031/865-495

service description:

Vila "JASIKA"

Vila raspolaže sa:

-dnevnim boravkom sa kuhinjom

-dve spavaće sobe

-kupatilom

Objekat je površine 50 m2 i raspolaže sa 7 ležajeva, jednom sobom sa tri ležaja, jednom sa dva a u dnevnom boravku je ležaj sa dve osobe.

Za porodice sa malom decom tu je i krevetac.


Tara se nalazi u zapadnom delu Srbije i pripada unutrašnjem pojasu Dinarida i zauzima površinu od 183 km2. Dužina Tare je je 50 km, a širina 22 km i ima prosečnu nadmorsku visinu od 1200 m. Najviši vrh je Kozji rid sa 1591 m. Pripada grupi podrinjskih planina i ima složenu geološku prošlost i raznoliku petrografsku građu.

Položaj planine Tare predstavlja povoljan uslov za razvoj turizma, jer omogućava raznovrstan sadržaj turističkog boravka, odnosno posetu većem broju turističkih lokaliteta. Po bogatstvu i raznovrsnosti turističih vrednosti, ekološki očuvana prirodna sredina, planinski reljef sa umerenom nadmorskom visinom od 800-1500 m, pogodni tereni za zimske sportove, bogat i raznovrstan biljni i životinjski svet, blagotvorna klima, Drina sa veštačkim jezerima Zaovine i Perućac, daju ovoj planini veliku turističku vrednost što je čini konkurentnom u odnosu na Zlatibor i druge planine. Tara ima povoljan položaj prema komplementarnim turističkim vrednostima u neposrednoj okolini: Užicu, Mokroj Gori, Višegradu sa brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, koji privlače izletnička kretanja turista stacioniranih na Tari u cilju zadovoljenja obrazovno-kulturnih potreba i bogatijeg sadržaja i boravka. Tara ima odličnu predispoziciju za održivi turizam, koji predstavlja svaki turizam koji donosi minimalni uticaj na životnu sredinu i kulturnu baštinu, ali u isto vreme dovodi do ekonomskog razvoja lokalne zajednice.

Razuđeni reljef Tare je pogodan za turističku izgradnju, jer postoje dobri uslovi za lociranje turističkih objekata. Na mestima blagih padina, prevojima i erozionim proširenjima, postoje lokaliteti koji su veoma osunčani i zaklonjeni od vetrova.Tokom zimskog perioda povoljni su uslovi za sankanje, nordijsko, početničko skijanje. Mogućnosti alpskog skijanja su ograničene zbog visinske razlike od svega 400 m i dužine staza koje ne prelaze ni 2 km.

Najkvalitetniji skijaški tereni su u reonu Predovog krsta, sa visinskom razlikom od 500 m. Dužina staze je od 3 do 5 km. Reljef Tare ima pogodna rekreativna svojstva, jer mali nagibi pogoduju šetnji, jahanju, različitim sportskim igrama, korišćenju trim staze i slično.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/84-75-223, 
Podaci firme ::::.
Ušće bb
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/316-5432

service description:

Jahting klub, hostel
Prednosti boravka u našem hostelu:
* Neponovljivi osećaj buđenja na reci, u relaksirajućem mirnom okruženju;
* Smeštaj u dvokrevetnim sobama u autentičnom brodskom enterijeru
* Idealna lokacija - nadomak grada, a potpuno izolovan od gradske vreve

U našem hostelu imate sledeće pogodnosti:
* Besplatan pristup Wirelees internetu
* Rečno krstarenje
* Bar
* Restoran
* Iznajmljivanje bicikala u blizini

Hostel Jahting kluba "Kej" se nalazi na svega 20 minuta lagane šetnje od centra Beograda.
Autobusom: 7 minuta vožnje od centra Beograda i 5 min. vožnje od starog, prelepog grada.



Vizija i odlučnost su nam omogućili da stvorimo svojevrsni "rečni centar". Prvi u Beogradu, klub za provod i poslovne potrebe na obali Dunava, koji može da ispuni svaku Vašu želju.
Na desnoj obali Dunava neposredno pre ušća Save u Dunav, Jahting Klub "Kej" nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo "Kej" opredeliće i Vas da svoju sledeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/661-23-12

service description:

Turističa agencija
Podaci firme ::::.
Takovska 45
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/27-69-188
Fax: 011/27-69-188

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: +381/63-264007
Fax: +381/64-3053398

Kategorije:

service description:

PALNINSKA KUĆA "VUK"

Planinska kuća "VUK" nalazi se na Jahorini u naselju Balvanište.
Idealna je za grupe od 6 do 10 gostiju.
Ukupno ima 100 kvadrata korisnog prostora.
U prizemlju ne nalazi: predulaz, kuhinja, trpezarija i kupatilo. Planinska kuća ima tri odvojena dijela za spavanje. Na prvom spratu dnevna soba 2+2 i u potkrovlju jednu dvokrevetnu malu sobu, dva kreveta te veliku sobu sa galerijom, 2+2 kreveta. Grijanje je na struju, a kuća je opremljena sa šporetom na drva i kaminom. U nastavku prezentacije mozete pogledati slike planinske kuće.


Kontakt i rezervacije:
Mobilni: +381/63264007 i +381/643053398
Email: bodirogavuk@gmail.com​

Podaci firme ::::.
Đorđa Rajkovića
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/551-991

service description:

Rezerviraj online Hostel Podbara, među najboljim hostelima i budget hotelima u Novom Sadu. Sobe sa cijenama počevši od 9€ po osobi.

Dobro došli u hostel (doručak i prenoćište) Podbara u jednom od najstarijih i najmirnijih delova grada Novog Sada, na samo 20 minuta od glavne železničke i autobuske stanice i na 10 minuta hoda od centra grada. E, tu smo mi, u naselju koje se zove Podbara i biće nam izuzetno drago da budete naši gosti.

U prijatnom i prostranom ambijentu, ljubazni domaćini će Vas, u svako doba dana ili noći, dočekati sa osmehom i šoljom toplog čaja, kafe, domaće rakije i kolačićima.

Sobe su prostrane sa klima uređajem i CG. Svakom gostu su obezbeđeni čisti peškiri i posteljina, koji se dnevno menjaju. Dva kupatila, jedno sa tuš kabinom, drugo sa kadom, ostava za prtljag, prostrana kuhinja sa svim pratećim elementima i velika dnevna soba za opuštanje. Internet je dostupan stalno, 24 časa, u svim sobama.

service description:

Turistička agencija

Kon Tiki Travel je vodeća i jedna od prvih turističkih agencija sa privatnim kapitalom u Srbiji. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom sveta, suštinske su vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda.

I na isteku druge decenije poslovanja, Kon Tiki Travel svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.

Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Kon Tiki se izborio za lidersku poziciju u konkurenciji srpskih turoperatera. Od 1990. godine postepeno je izrastao u agenciju u kojoj je broj zadovoljnih putnika u stalnom porastu.

Kon Tiki Travel je na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljiv povrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljava stalnim širenjem ponude. Svetski poznate destinacije, najatraktivnija letovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole sveta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongresi, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga, učinile su da Kon Tiki Travel u rekordnom roku postane – marka za ceo svet.

* Letovanja
* Zimovanja
* Avio karte
* Individualna putovanja
* Kongresni turizam
* Wellness i SPA
* BUS ture
* Škole jezika
* Sajmovi
* Koncerti
* Razna sportska dešavanja

Ostali podaci:

  • Novi Sad: (021) 421-458, 421-457
  • Kragujevac: (034) 332-422
Podaci firme ::::.
Trg Branka Radičevića 3
Sremski Karlovci, 21205
Srbija
Tel.: 063/524-456
Fax: 063/765-81-06

service description:

Podaci firme ::::.
Cara Dušana 73/a
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/261-98-42

service description:

Kompanija se bavi poslovima:

- racunovodstva i poreskog savetovanja: za druga pravna
lica i preduzetnike.
- zdravstvenog turizma: od 2009. pocinje sa radom turisticka agencija ZENIT TOURS u poslovnici u Zemunu u Rajacicevoj br.2/1.
- nutricionizma: na istoj adresi ( Rajaciceva) , je savetovalište za ishranu i regulisanje telesne težine ZENIT NUTRITION.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/20-83-774

Kategorije:

service description:

privatni smeštaj, jezera, putno osiguranje, receptivna agencija, inicijativna agencija, polise osiguranja, avio karte, kongresi-sajmovi-izlozbe, krstarenja, hotelski smeštaj, sportski turizam, banjski turizam, planinski turizam / Zima 2010/2011, more / LETO 2011, wellness i spa turizam, rezervacija smeštaja, organizovani doček Nove Godine 2011, nautika, turizam velikih gradova
Podaci firme ::::.
Dobrička 3a
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/513-703

service description:

PRVI HOSTEL U NIŠU
SVE ŠTO VAM TREBA KADA NISTE KOD KUĆE
Nalazi se u samom centru grada iza zgrade univerziteta i u blizini Niške Tvrđave. 5 minuta hoda od glavne autobuske stanice i centalnog gradskog trga (Trg Kralja Milana).
- Usluga 24h
- Sobe od 2 do 8 kreveta
- Odvojeno mesto za pušenje
Podaci firme ::::.
Karađorđeva 69/1/5
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/218-4411

service description:

Hostel Jasmin se nalazi u samom centru Beograda, preko puta dolaznog
perona glavne autobuske stanice i na 150 m od glavne železničke stanice.

Lokacija na kojoj se Hostel Jasmin Vam omogućava da se brzo nađete u
centru Beograda: u Knez Mihajlovoj ulici - pesačkoj i shopping zoni, za
svega 3 minuta hoda, na Kalemegdanu - srednjevekovnoj tvrđavi i zoološkom
vrtu za pet minuta hoda, u novootvorenom tržnom centru Ušće za pet minuta
hoda. Ukoliko više volite da obilazite grad prevozom, ispred Hostela Jasmin
staje nekoliko tramvaja i autobusa koji Vas mogu odvesti brzo i lako gde
god poželite u Beogradu. Neizbežni i nezaboravni noćni provod u restoranima
i splavovima po kojima je Beograd poznat, takođe je na samo 5 minuta hoda.
Podaci firme ::::.
Kozaracka 1
Bela Crkva, 26340
Srbija
Tel.: 013-851-094

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 013/841-026, 
  • Tel.: 013/851-152, 
Podaci firme ::::.
B. Nušića 6. lok. 6
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/558-820
Fax: 024/558-820

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/538-131, 
Podaci firme ::::.
Karađorđeva 3
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/331-534

service description:

Podaci firme ::::.
Karađorđeva 28
Bajina Bašta, 31250
Srbija
Tel.: 065/3-072-000

Kategorije:

service description:

Andre Nikolića 29
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/369-1076
Fax: 011/369-2396

service description:

Podaci firme ::::.
Dostojevskog BB
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: 037/491-061

service description:

USLUGE NOĆENJA, RESTORANSKE USLUGE
Podaci firme ::::.
Kraljice Natalije 23
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/361-7420

service description:

Turistička agencija
Novosadska 326
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 021/843-888
Fax: 021/842-792

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 021/842-205, 
| pogoci:46
back|1|2|3|forw

Facebook