Podaci firme ::::.
Svetozara Miletića 3
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013 366 669
Fax: 013 302 570

service description:


IREKS - Iz prirode najbolje
IREKS d.o.o. je firma ćerka u sastavu velikog međunarodnog koncerna IREKS GmbH iz Kulmbach-a, Nemačka, jednog od vodećih evropskih proizvođača, poboljšivača i namenskih mešavina za hleb , pecivo i poslastičarstvo.



Firma je osnovana u aprilu 2004.godine sa zadatkom da kroz vrhunsku tehničku i stručnu podršku tržištu Srbije ponudi proizvode koji su rezultat najnovijih dostignuća na programu pekarskih i poslastičarskih proizvoda, začina i dodataka za mesne prerađevine i proizvoda koji se koriste za stočnu hranu.U ponudi su takođe i sve vrste aroma i prehrambenih boja i mirisa za sve namene.

Ovakav program moguće je ostvarivati jedino uz stalnu i snažnu podršku potencijalnim kupcima u njihovim pogonima ili putem stručnih seminara u zemlji i inostranstvu.


IREKS doo nudi svojim partnerima u Srbiji stalan napredak, nove ideje i mogućnosti.

Stoga IREKS doo više puta u toku godine vodi svoje stalne partnere i potencijalne kupce na seminare u Hrvatsku, u Jastrebarsko, gde je izgrađen Komunikacioni centar, koji svojom opremom omogućuje školovanje i usavršavanje pekara i poslastičara, a povezan je sa laboratorijom za primenu dodataka za mesne prerađevine i služi i stručnjacima iz te proizvodnje za laku i brzu primenu naših proizvoda.

Ako je visok kvalitet odlika Vašeg rada, onda je IREKS doo partner na kojeg se možete osloniti.

Facebook