Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2461-834

service description:

DOBRODOŠLI U DOM ZDRAVLJA CLINICANOVA

Dom zdravlja Clinicanova je privatni dom zdravlja na dve lokacije u Beogradu.

U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti.

Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

U prostorijama Doma zdravlja je i laboratorija, koja u kratkom roku dolazi do rezultata i time ubrzava tretman.

Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom.


KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Pop Lukina 20/1
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3281-465

service description:

Podaci firme ::::.
Vidska 8/1a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/285-09-02

service description:

O nama

Specijalistička ordinacija „Vitaderm” sa nalazi u Beogradu, na Dušanovcu, u Vidskoj ul. br 8. Uz opštu dermatovenerologiju posebno polje našeg rada i interesovanja zauzima estetska i laserska dermatologija.

dr Sandra Vekic
Vlasnik ordinacije „Vitaderm” je dr Sandra Vekić, specijalista dermatovenerolog. Studije medicine upisala u Moskvi na 1. Moskovskom medicinskom institutu , a diplomirala na medicinskom fakultetu u Beogradu, gde je 1997. stekla zvanje specijaliste dermatovenerologije.

Od 1998. godine radi u privatnoj dermatoveneroloskoj praksi. U više navrata boravila na Institutu za estetsku hirurgiju i kozmetologiju u Moskvi, kod prof. V. A.Visarionova.

Edukovana za brojne dermatološke veštine: dermoskopiju, kriohirurgiju, elektrohirurgiju kože, NeoStrata hemijske pilinge, Murad tretmane. Na „Laser and health Academy” u Sloveniji obučena za primenu Nd Yag, Er Yag kao i frakcionisanog Er Yag lasera u dermatologiji.

Član Srpskog lekarskog društva i Udruženja dermatovenerologa Srbije.

Facebook