Blumen Market d.o.o.

Podaci firme
Mišarska 11
Arandjelovac, 34300
Srbija
Tel.: 011/208-8789

service description:

Uvoz i prodaja rezanog cveća, dostava cveća po celoj Srbiji.

"Blumen market" d.o.o. Aranđelovac je firma koja od početka 2003. godine posluje u stalnom usponu. Sedište firme nalazi se u Aranđelovcu, a osnovana je i veleprodajna poslovna jedinica u Beogradu.

Firma "Blumen market" d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rezanog cveća kao i prodajom repromaterijala i sa svojih 700 stalnih klijenata pokriva tržište cele Republike Srbije. Od početka 2007 bavimo se i prevozom robe u međunarodnom i domaćem drumskom saobraćaju.

Uz veleprodaju u magacinima vršimo usluge dostave po celoj Srbiji. Zaposleno je 15 komercijalista i trenutno raspolažemo sa četiri šlepera (SCANIA) sa prikolicama (hladnjača Schmitz Cargobull), 16 kombija sa izolacijom i ugrađenim rashladnim uređajima (termo king), i dva dostavna vozila (pick-up) koje je klijentima na raspolaganju od 8-22h.

U sklopu firme se nalaze i dve cvećare brend "IVONA" u Bul.Kralja Aleksandra 263b i u TC Delta City 67. Naše ljubazno i nadasve profesionalno osoblje, izaći će u susret svim vašim potrebama i željama u najkraćem roku a po potrebi i isporučiti poručene aranžmane na vama željenu adresu.Možemo vam preporučiti i naše usluge dekoracije svih vrsta :
dekoracije svečanosti (svadbe, rođendani, promocije...)
dekoracije enterijera (poslovni prostori, restorani, hoteli...)
scenske dekoracije (serije, filmovi, koncerti...)

vaše slike:

Cveće
dostava cveća
rezano cveće
saksijsko cveće
Cveće
dostava cveća